بلاگ

گونه‌شناسی دکوراسیون داخلی

دکوراسیون داخلی با زیبایی رابطه‌ی مستقیمی دارد. به همین دلیل طراحان سعی می‌کنند تا با استفاده از اصول و قوانین رنگ‌شناسی، این رابطه را حفظ کرده و استحکام ببخشند؛ البته باید توجه داشته باشید که جغرافیای مکانی و زمانی بر معنی و مفهوم زیبایی کاملاً تاثیرگذار است. همین امر موجب شده است که سبک‌های معماری متفاوتی وجود داشته باشد. در این میان بعضی از سبک‌ها رایج‌تر هستند و طرف‌داران بیش‌تری دارند که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

دکوراسیون داخلی به سبک کلاسیک

یکی از زیباترین و ظریف‌ترین سبک‌ها در طراحی دکوراسیون داخلی منزل، سبک کلاسیک است. در این سبک، از رنگ‌های ملایم و نقوش بسیار ظریفی بر روی سطوح استفاده می‌شود. تمامی تزئینات و وسایلی که در این سبک به کار می‌روند، کاملاً ظریف طراحی می‌شوند. بعضی از تزئینات این سبک خیلی پرکار هستند و برای آن‌که زیبایی خود را به بهترین شکل ممکن به نمایش بگذارند، به فضای بزرگی نیاز دارند و نمی‌توان از آن‌ها در فضاهای کوچک استفاده کرد.


دکوراسیون داخلی به سبک مدیترانه‌ای

این سبک معماری طرف‌داران بسیاری دارد و از طرح‌هایی استفاده می‌کند که نشان‌دهنده‌ی فضای باز، به ویژه دریا و نور خورشید است. طراحان برای رسیدن به این هدف از رنگ‌های شاد و نور زیاد بهره می‌گیرند.


دکوراسیون داخلی به سبک صنعتی

با صنعتی شدن زندگی در همه‌ی جوانب آن، هنرمندان و طراحان دکوراسیون هم‌چنان به فعالیت خود ادامه می‌دهند، با این تفاوت که تغییراتی در سبک‌های خود ایجاد و صنعت را نیز با معماری ترکیب کرده‌اند که به این سبک، سبک صنعتی می‌گویند. معمولاً در فضاهایی که به این سبک طراحی می‌شود، استفاده از آهن‌آلات و وسایل صنعتی به چشم می‌خورد. برخی بر این باورند که این سبک، همان سبک هایتک است؛ در حالی که آن، تلفیقی از تکنولوژی پیشرفته با صنعت است.


دکوراسیون داخلی به سبک مدرن

قدمت این سبک به قرن بیستم بازمی‌گردد و از آن زمان تا به حال توانسته نظر افراد بسیاری را به خود جلب کند. از شاخص‌ترین ویژگی‌های این سبک، می‌توان به کم‌ترین استفاده از رنگ‌ها و به‌کارگیری حجم‌های ساده اشاره کرد. معمولاً خانه‌هایی که به این سبک طراحی می‌شوند، دیوارهایی به رنگ سفید، طوسی و دیگر رنگ‌های خنثی دارند و همین سادگی آن‌هاست که بیش از هر چیز دیگری جلب توجه می‌کند. در این سبک طراحی تمامی اکسسوری‌ها، مبلمان و… به نحوی انتخاب می‌شوند که کم‌ترین تجملات ممکن را داشته باشند.


دکوراسیون داخلی به سبک تلفیقی

در این سبک می‌توانید هر آن چه را که از سبک‌های دیگر نظر شما را به خود جلب می‌کند، در کنار یک‌دیگر اجرا کنید. مهم‌ترین نکته در استفاده از سبک تلفیقی این است که رنگ، بافت و جنسی که انتخاب می‌کنید با هم هم‌خوانی داشته باشند. در این سبک می‌توانید انواع سبک‌های مدرن، روستایی، کلاسیک و… را به صورت ترکیبی منسجم و حتی با تکرار در یک محیط، به کار ببرید.

دکوراسیون داخلی به سبک ساحلی


این سبک، از بهترین گزینه‌ها برای دکوراسیون در فصل تابستان است؛ زیرا در آن، از رنگ‌های خنک و عناصر ساحلی استفاده می‌شود. تشخیص سبک ساحلی در فضاهایی که از این سبک استفاده کرده‌اند بسیار راحت است؛ زیرا حس و حال ساحلی و سبک آن به‌خوبی احساس می‌شود. در این سبک هر کدام از وسایل و المان‌ها، تداعی‌کننده موج و دریا خواهند بود. اگر می‌خواهید در فضای منزل خود چیدمان ساحلی داشته باشید، می‌توانید از وسایل چوبی، حصیری، صدف و… استفاده کنید.


دکوراسیون داخلی منزل به سبک انتقالی

در این سبک از تمامی المان‌های سنتی و مدرن در کنار یک‌دیگر برای طراحی دکوراسیون استفاده می‌شود و با مشاهده‌ی آن، می‌توان گذر زمان را به خوبی دید. برخی از افراد این سبک را با سبک تلفیقی و معماری یکی می‌دانند؛ در حالی که آن‌ها زیرشاخه‌ای از سبک انتقالی هستند. مهم‌ترین تفاوت این سبک با سبک‌های معماری و تلفیقی، توازن بسیار خوبی است که بین سبک مدرن و سنتی ایجاد می‌کند.


دکوراسیون داخلی به سبک معاصر

این سبک قاعده‌ی به‌خصوصی ندارد و فقط بر اساس مد روز عمل می‌کند. مهم‌ترین مشخصه‌ی این سبک، قانون‌شکنی است. در این سبک المان‌های قدیمی و مدرن به بهترین شکل ممکن در کنار هم به کار گرفته می‌شود.


دکوراسیون داخلی به سبک ایرانی و اسلامی

شهرت این سبک به نقوشی است که در آن استفاده می‌شود. به منظور طراحی دکوراسیون داخلی به سبک ایرانی، باید به تمامی المان‌ها توجه کرد و به بهترین شکل ممکن رنگ‌های سنتی را به کار برد، البته می‌توان سبک ایرانی و مدرن را نیز با یک‌دیگر ترکیب کرد.

دیدگاه‌ها (0)
برای ثبت دیدگاه ابتدا باید وارد حساب کاربری خود شوید.